Меню
TwitterRssFacebook
Страници
Повече Duster от всякога

Повече Duster от всякога

Уникално ценово предимство за клиента

Новият Duster предлага разнообразно оборудване, винаги на ниска цена, като круиз контрол, ограничител на скоростта, заден паркинг сензор, импулсно управляемо предно електрическо стъкло за водача и датчик за външна температура. Лесна за употреба,аудио – навигационна система MEDIA NAV с голям сензорен 7 – инчов екран (18 см) дава възможност за множество функции: навигация, радио, технология Bluetooth®, която позволява да ползвате функцията свободни ръце* при обаждане по телефона, да слушате вашата любима музика от периферни устройства чрез аудиострийминг или директно чрез входовете USB и AUX. 100% надежна и полезна технология.

Концентриран върху технологиите проектирани, за да се преборят с всички препятствия, новият Duster е оборудван и с нов двигател, който доставя нужното удоволствие от шофирането, нисък разход на гориво и намалени CO2 емисии. Чрез функцията Eco режим на двигателя и индикатора за смяна на предавки, водачът може да оптимизира своя стил на шофиране по всяко време. По-модерна, новата Dacia Duster не е забравила своя авантюристичен характер, завладявайки всякакви типове терени.

*препоръчително е да спрете при телефонно обаждане

Вътрешно пространство             

Истинска революция в интериора       

Напълно обновен, интериорът на новата Dacia Duster запазва комфорта на седан, но същевременно ясно подчертава неговия 4×4 характер.
Ново арматурно табло с изцяло нов дизайн с хромирани елементи, засилващи твърдия нрав на новия Duster. По-практичен, новият Duster е оборудван* с бутони за управление на електрическите стъкла, интегрирани във вратите, огледала на сенниците, заден плафон за осветление и входове 12 V…  Новата Dacia Duster предлага 4 изцяло нови тапицерии, включително подобрена кожена тапицерия. Седалки с нов дизайн, нова подсилена облегалка на задната седалка и нова кора за багажното отделение, подобряващи комфорта и функционалността. По-тъмните интериорни тонове подчертават силния характер и завоевателния стил на Новата Dacia Duster.

*в зависимост от версията

 

Сигурност на всички терени         

Истински офроудър   

Създаден да завладява всякакви терени, новият Duster е истински 4х4, който показва огромен капацитет на високопроходим автомобил.
Dacia Duster е компактен и лек за размерите си, което му дава голяма пъргавина и допринася за неговите офроуд качества, подобрени чрез високата позиция на водача, която предлага и по-добра видимост.

Скоростната кутия е оборудвана с къса първа предавка* (5.79 kм/ч при 1000 об./мин), която му помага при изкачване или спускане по неравни и стръмни терени.

* за модели с шестстепенна скоростна кутия

Истинско предимство

Технологията 4х4 на Dacia Duster е базирана на признатия вече опит на Nissan. Тя му позволява да преодолее препятствията на пустинята Сахара и да осигури подиум по време на участието си в рали  Aicha des Gazelles (категория кросоувър) през 2013 година.

Да преодоляваш трудни терени.

Режимът 4х2 е за предпочитане на път с добро сцепление или магистрала. Въртящият момент на двигателя е добре разпределен към предните две колела, оптимизирайки разхода на гориво.

На всички видове пътища, независимо от скоростта и сцеплението режимът Auto разпределя автоматично въртящия момент между предната и задната ос на автомобила. Така се постига най-добрият компромис между управление и сцепление.
На трудните и неравни терени режимът Lock разпределя въртящия момент върху предната и задната ос на четирите колела за максимално сцепление. Можете да разчитате на двигатели и спирачна система, пригодени за 4х4.

Автомобилът има висок пътен просвет 21 см (за 4х4) и значителни ъгли на проходимост (преден ъгъл на атака от 29,3°, междуосов ъгъл от 23° и заден ъгъл на проходимост 34,9°) при реални 4×4 възможности. Неговата конструкцията му позволява да се изправи срещу труднопроходими терени. Със своя интуитивен контрол, той се адаптира сигурно към всяка пътна ситуация.

Какво повече може да се очаква от автомобил 4х4?!

Шоурумът и сервизът наяма да работят на 04.02.2023г. (събота).
Моля, заповядайте на 06.02.2023г. (понеделник).