Меню
TwitterRssFacebook
Страници
ПРОЛЕТНОТО СЪБИТИЕ НА DUSTER ADVENTURE CLUB

ПРОЛЕТНОТО СЪБИТИЕ НА DUSTER ADVENTURE CLUB

Пролетното събитие на Duster Adventure Club събра много собственици и любители на Dacia Duster на 16 май край Копривщица. За втори пореден път, Dacia България, заедно с Димитър Илиев и екипът на Safety Driving Academy, бяха подготвили за участниците вълнуващо офроуд трасе с много изненади по пътя.

Тематичният офроуд маршрут „По стъпките на Апостола“, специално организиран от Safety Driving Academy, премина през автентични планински хижи, величествени паметници и спираща дъха природа. Всички участници се увериха в сигурността и стабилността на Dacia Duster, преминавайки през различни типове предизвикателства.  Автомобилите стигнаха безпроблемно до върха, където се разкриха незабравими гледки от красотата на Средна гора.

Шофьорите на Dacia Duster и техните придружители спряха за кратка почивка до хижа „Бунтовна“, където участваха в специално организирана игра, в която с помощта на изследователските си умения се сдобиха с интересни Dacia награди.

След предизвикателен 30-километров преход, автомобилите достигнаха до язовир Пясъчник, където участниците обсъдиха изминалия ден – преживяванията, игрите, споделиха впечатления за Duster и маршрута. Димитър Илиев и екипът на Safety Driving Academy, от своя страна, дадоха полезни наставления и препоръки за каране в офроуд условия, които да подготвят Duster Club феновете за следващото събитие.

За Duster Adventure Club

Duster Adventure Club е инициатива на Dacia България за създаване на общност на родните собственици и любители на Dacia Duster, в която те свободно да споделят опит и впечатления от автомобила. Форматът, който е лансиран успешно и в други държави, поставя обещаващо начало със зимната и пролетна сбирка, а Dacia България обещава да продължи да го развива.