Меню
TwitterRssFacebook
Страници
ТРИ НАГРАДИ ЗА RENAULT НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН ФЕСТИВАЛ 2016

ТРИ НАГРАДИ ЗА RENAULT НА МЕЖДУНАРОДНИЯ АВТОМОБИЛЕН ФЕСТИВАЛ 2016

  • Renault Talisman спечели наградата за „Най-красив автомобил на годината“
  • Главният дизайнер на Renault Лоранс ван дер Акер спечели „Гран При за Дизайн“
  • Рекламната кампания с участието на Кевин Спейси „Make Your Time Great“ спечели „Гран При за Най-добра рекламна кампания“

26 януари – Официалната церемония по награждаване на 31-вия Международен Автомобилен Фестивал в Париж бе вечерта на Renault, които си тръгнаха с три големи награди, включително за „Най-красив автомобил на годината – 2015“ за Renault Talisman.

“Бих искал да благодаря на всички, които са гласували онлайн за Renault Talisman, нашият нов представител в D-сегмента. Talisman е комбинация от смели и динамични линии, които представят новата идентичност на марката Renault и безпрецедентно удоволствие от шофирането благодарение на технологиите MultiSense и 4control. Renault е единственият автомобилен производител, който предлага тези технологии в това ниво на гамата“, подчерта Майкъл ван дер Санде, Старши вицепрезидент Маркетинг.

Talisman, елегантният седан на Renault, който предлага напреднали технологии като системата Multi-Sense, която позволява на шофьорите да избират между пет различни режима на шофиране и атмосфера в купето. Multi-Sense също координира системата 4control, която комбинира четири завиващи колела и регулируемо окачване.

Лоранс ван дер Акер, Старши вицепрезидент на Renault, Корпоративен дизайн, получи Гран При за Дизайн. Наградата идва след една изключително вълнуваща година по отношение на нови модели с лансирането на новия Espace, Kadjar, Talisman и новият Megane.

Награди като тази ни окуражават да продължаваме да следваме нашата стратегия за дизайн. Подписът на марката – „Passion for life” – онагледява промяната в отношението към дизайна, която бе представена през 2012. Бих искал да благодаря на журито за честта да получа „Гран при за Дизайн“. Това е чест, която споделям с моя екип, продуктови мениджъри и инженери. Това са хората, които помагат да превърнем нашите мечти в реалност за клиентите на Renault“, сподели Лоранс ван дер Акер.

 

Накрая, но не на последно място, Renault спечели наградата в категорията „Рекламен клип“ с кампанията за новия Espace “Make your time great”, с участието на Кевин Спейси, който показва как трябва да се управлява времето.

 

„Изключително горди сме, че получихме тази награда“, добави Майкъл ван дер Санде, Старши вицепрезидент Маркетинг.

„Много сме доволни от успеха на тази кампания, която олицетворява нагледно амбициозните цели на Renault. Новият Espace бележи истински пробив по отношение на стил и концепция, така че искахме да отразим тази промяна чрез начина по който ще лансираме модела. Кевин Спейси [звезда в сериала „Къща от карти“] избира своите рекламни партньорства с особено внимание, затова беше изключителна новина за нас, че се съгласи да участва в историята, която развихме за новия Espace. Той взе активно участие в кампанията, включително връзка с феновете и последователите в социалните медии. Кампанията беше голям хит сред нашата целева публика.“

 

Международният Автомобилен Фестивал продължава до 31 януари с излагане на концептуални автомобили в хотел National des Invalides в Париж.