Меню
TwitterRssFacebook
Страници
TALISMAN

TALISMAN

Новият седан на Renault обединява стил и истинско удоволствие от шофирането

Renault с гордост представи своя нов, компактен, луксозен седан.

Renault Talisman отговаря на всички очаквания на клиентите в D-сегмента и дори надгражда някои от тях, за да предложи още по-висок стандарт в класа си.

Renault TALISMAN предлага уникална комбинация от:

  • уверен дизайн: лъскави, елегантни линии
  • приветливо, просторно купе: достатъчно място за всички пътници и предни седалки, които са сред най-добрите в класа на TALISMAN, плюс впечатляващо голям багажник (608 дм3 VDA)
  • иновации за подобряване на комфорта: 7-инчов дигитален приборен панел, R-Link2 с 8,7-инчов екран, цветен head-up дисплей, BOSE Surround Sound и Паркинг асистент (Easy Park Assist)
  • Иновации за силно удоволствие: Multi-Sense технология, която да отговаря на желанията на водача. TALISMAN е единственият седан от сегмент D, който комбинира 4Control® задвижване на четирите колела с активно окачване, което предлага уникално пътно поведение, плюс безопасно и маневрено управление, и невероятен комфорт.

Всички тези иновации се съчетават, за да направят TALISMAN изключителен седан, който ще привлича внимание не само чрез дизайна си, но и чрез приятното изживяване за водача и пътниците.

TALISMAN е конструиран съгласно най-високите стандарти за качество, като на всеки детайл е обърнато изключително внимание.

Ниските експлоатационни разходи, плюс ниския разход на гориво и CO2 eмисии също изпъкват сред най-силните черти на TALISMAN.

Renault TALISMAN е готов да играе активна роля в обновяването и модернизирането на луксозната гама на Renault. Моделът ще се произвежда в завода в Дуе, Франция.

След медийното си представяне на 6 юли 2015, Renault TALISMAN – заедно с комби версията, която разчита на същите ценности като седана – ще бъде представен по време на тазгодишния Автомобилен салон Франкфурт, който отваря врати за публиката на 17 септември.

Продажбите на новия компактен, луксозен седан на Renault в Европа ще започнат от края на годината.

Име, което изразява силните страни на седана на Renault Имената, които Renault избира за моделите си, са такива, които да символизират техния стил и идентичност на всички пазари, на които се продават. Верен на тази традиция, TALISMAN е харизматично име, което внушава чувство за защита и мощ. Едновременно с това, TALISMAN е лесна дума за произнасяне, която е позната в целия свят. Tова 3-сричково име се произнася лесно, но едновременно с това утвърждава мощната идентичност и енергия, които моделът излъчва. Комбинацията между здрави, колоритни линии, и иновативни технологии изразяват защита и сигурност. TALISMAN доставя интензивно удоволствие от шофирането, основаващо се на истинско сетивно изживяване.